Waarom werken bij ons?

Jobdag - zaterdag 28/09/19

Tijdens de jobdag op zaterdag 28 september 2019 kan je kennismaken met ons bedrijf. Wij ontvangen jou graag met een hapje en drankje voor een korte presentatie en een eerste verkennend gesprek van 9u tot 12u. Kom zeker eens langs en breng bij interesse jouw CV mee.

Dynamische teamgeest

Ons gemotiveerd team staat klaar voor onze klanten, onze bouwprojecten én voor elkaar. Het engagement van onze medewerkers is voelbaar tot in elke steen. Als werkgever geven we ons team dan ook de vrijheid om optimaal te groeien. We zorgen voor opleidingsmogelijkheden, een stimulerende werkomgeving en toffe collega's. Welkom bij team Christiaens!

No-nonsense mentaliteit

Toegankelijke leidinggevenden en collega's die zeggen waar het op staat, dat is voor ons belangrijk. Zo staat iedereen klaar voor uitleg en is geen vraag teveel. We zijn rechttoe rechtaan, en we blijven werken aan betere communicatie en een open sfeer. Op die manier voelen we ons goed in het team en werkt iedereen voor en met elkaar, we denken out of the box en staan we open voor nieuwe ideeën.

Persoonlijke ontwikkeling

Bouwonderneming Christiaens startte als familiebedrijf en groeit continu. Zo willen we ook dat de werknemers blijven groeien. Wij willen je helpen in je ontwikkeling naar een bredere jobinhoud op jouw maat. Samen zorgen we er voor dat je de nodige uitdaging hebt in je job en dat je de kans hebt om je job zelf vorm te geven.

Love your job

fotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofoto
Bouwklasse en categorie Klasse 7 Cat. D1
Aantal lopende werven > 40
Aantal werknemers 90 - 110